Pagini

duminică, 8 decembrie 2013

Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România – 29 octombrie 2013



            Elevii Şcolii Gimnaziale “Nicolae Stoleru” s-au alăturat miilor de voluntari din întreaga ţară care militează pentru a  menţine un mediu curat.

            Este de apreciat amploarea acţiunii, reuşindu-se să se planteze 40 de pomi fructiferi, în curtea şcolii, la grădiniţă şi la Şcoala Nr. 2, prin implicarea educatoarelor, învăţătorilor, diriginţilor şi conducerii şcolii.
Acţiunea de plantare a puieţilor a fost popularizată în şcoală în cadrul orelor de dirigenţie, activităţi eco şi  afişe prezentate la panoul  şcolii.
De mare ajutor ne-a fost sprijinul părinţilor şi al personalului administrativ din şcoală care ne-au procurat materialul săditor, uneltele necesare plantării şi întreţinerii puieţilor. Impresiile elevilor legate de această activitate au fost pozitive; ei au realizat că prin această activitate au devenit pentru o zi mici ecologişti, au înţeles importanţa şi dezvoltarea spaţiilor verzi din jurul şcolii
Prin iniţiativa noastră de plantare a copacilor  am contribuit la responsabilizarea elevilor şi la dezvoltarea abilităţilor de muncă în echipă.
            Faptele vorbesc!

                                                                                                   înv. Zaharia Floarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog