Pagini

duminică, 8 decembrie 2013

MOŞULUI SCRISOARE, DESPRE…RECICLARE



MOŞULUI SCRISOARE,
DESPRE…RECICLARE

            Este un gând de-al meu, pe care vi-l transmit si vouă, dragi copii. Nu credeţi că Moş Crăciun se va bucura dacă va afla despre isprăvile voastre în cadrul Proiectului „Patrula de Reciclare”?

            Dar, mai concret, despre ce este vorba: vă invit să lansăm un concurs „Cea mai frumoasă scrisoare către Moş Crăciun” în care să povestiţi cât mai sugestiv, cât mai artistic despre munca noastră legată de activităţile de la Patrula de reciclare.
Aţi putea să-i povestiţi Moşului despre RoRec, iniţiatorul proiectului, despre cum aţi fost instruiţi de coordonatoarea proiectului, despre eforturile voastre de a schimba mentalitatea familiei si a tuturor cunoscuţilor care, în final, au înţeles că locul  DEE( Deşeuri Electrice si Electronice) nu este la coşul de gunoi, nici în altă parte, aiurea, ci în punctele de colectare; de asemenea, aţi putea să-i vorbiţi moşului şi despre desenele voastre cu mesaj ecologist, despre poeziile frumoase create de unii dintre voi. Cred că moşul va fi uimit să afle cum aţi reuşit voi să colectaţi o tonă de DEE, situându-vă astfel printre  primele 5 şcoli din judeţul Suceava. Nu întâmplător aţi fost invitaţi la Suceava, la premiere unde aţi dat şi un interviu către Intermedia TV.
            Ce părere aveţi? Dacă ideea mea v-a atras, vă poftesc să v-apucaţi de treabă: chemaţi-vă muzele şi la scris!
            Doamnele profesoare de limba română abia aşteaptă să vă citească scrisorile,  iar conducerea şcolii se obligă să găsească un sponsor generos pentru premierea celei mai frumoase scrisori!
Termen limită: 10 decembrie
Vă doresc mult succes!
Directorul adjunct al şcolii,
Iacob Ionela Pansela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog