Pagini

duminică, 8 decembrie 2013

Şcoala în mişcare



În luna octombrie, municipiul Fălticeni a fost, preţ de câteva ore, capitala sportului la nivel regional. Au fost programate partide de handbal, fotbal badminton şi întreceri la atletism. Pentru a putea participa, echipele s-au înscris din timp pe portalul dedicat evenimentului “MOVE WEEK 2013”, ce se derulează în 30 de ţări europene. Totodată ,activităţile sportive, parte din proiectul “Active Network” susţinut de Primăria Municipiului Fălticeni şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava (AJSPT), sunt cuprinse în calendarul “MOVE WEEK 2013”.

Întrecerile sportive au avut loc la şcolile din municipiul Fălticeni şi  pe dealul Spătăreşti.
La fotbal, echipa şcolii noastre s-a înscris alături de reprezentativele şcolilor: Dolheşti, Gulia, ”Ioan Ciurea”(Nr.6) Fălticeni, Slatina, ”Ion Irimescu”(Nr.2) Fălticeni, Hârtop, Rîşca, Băişeşti, Pojorâta, Dolhasca, Drăguşeni, Bogdăneşti, Cornu Luncii, Boroaia, ”Mihail Sadoveanu”(Nr.3) Fălticeni.
            La cros, Şcoala Gimnazială ”Nicolae Stoleru” din comuna Baia, a participat cu un număr de 22 elevi din clasele I-VIII, băieţi şi fete. Eleva Boleacu Denisa din clasa a IV-a A s-a clasat pe poziţia a II-a la categoria fete - clasele a III-a şi a IV-a, obţinând medalia de argint.
Elevii au fost coordonaţi de către d-nii prof. Popa Angel şi Acatrinei Ciprian.
Participanţii la competiţie au primit diplome şi premii din partea sponsorilor.

Prof. Popa Angel  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog